1993 óta az egészségügyben | Megbízható cég | Akár regisztráció nélküli vásárlás

Méregtelenítő Tippek 2

A saját kis karbantartó-csapatod, mely éjjel-nappal érted dolgozik!

A méregtelenítés és a rendszeres belső tisztítás elsődleges fontosságú az egészség szempontjából, és a tisztítókúra sokkal többől áll, mint szimpla béltisztításból. A mérgeket és a salakanyagokat ugyanis az egész szervezetből el kell távolítani. A méregtelenítést tehát átfogó folyamatnak kell tekinteni, amely magába foglalja az egész szervezetrendszert, a salaktalanítás számos csatornáján keresztül.

Azért nem vagyunk teljesen felkészületlenek a méreganyagok ellen. Van egy karbantartó csapatunk, amelynek minden tagja azon van, hogy megtisztítsa a szervezetünket. Ha eddig nem gondoltál „rájuk” hálával a munkájukért, most tedd meg! Megérdemlik.

Sokat dolgoznak azért, hogy ne mérgezzenek meg Téged a szervezetedbe jutó káros anyagok.
Máj: a csapat fővezére. Hozzá kerül a táplálkozásod melléktermékeinek a 75 %-a. Itt az ártalmas anyagok vízoldékonnyá változnak, és tovább utaznak a vesébe vagy a belekbe. Onnan pedig jó eséllyel a lakás legkisebb helyiségébe.
Zsírraktárak: most figyelj, ez egy fontos információ! Ha a májad túlterhelt, és nem bírja már feldolgozni a méreganyagokat, akkor az újabb adagokat a zsírpárnáidba irányítja, ahol a legkisebb kárt okozhatják a számodra. Bár a fenekeden lévő narancsbőrt megpillantva – amely valójában tehát egy salak-kupac – nyilván Te nem tartod olyan szerencsésnek ezt a megoldást.
Vese: kiválasztja a véredből a vízoldékony mérgeket.
Bőr: a legnagyobb felületű méregtelenítő szerved. A vízoldékony káros anyagoknak csak egy része kerül a véredbe (és onnan a vese segítségével a WC kagylóba), a másik részüket kiizzadod.
Tüdő: igen, a tüdőd nem csak arra szolgál, hogy levegőhöz juss. A légzéssel méreganyagokat is távolítasz el a testedből.
Bélrendszer: a belek feladata, hogy eltüntessék a szervezetedből a megemésztett, de fel nem használt anyagokat. Ha azonban gyakran van székrekedésed, a méreganyagok újra felszívódhatnak a pangó béltartalomból.
Akkor tudsz tehát a leghatékonyabban méregteleníteni, ha megpróbálod támogatni, és nem pedig akadályozni a kis csapatod munkáját. Ez nem könnyű feladat, hiszen manapság az általunk fogyasztott élelmiszerek nagy része függőséget okoz, ezért folyamatosan kívánjuk őket. Ugyanazok az élelmiszerek pedig – például a cukor – amelyek elfogyasztása a számodra időnként mennyei örömökkel jár, a karbantartó csapatod tagjait erősen túlterheli.

Blog

Megoldások a mindennapos szempanaszokra

Amikor a szemünk egészsége kerül szóba, akkor általában a legtöbben egyből a látás minőségére asszociálnak.

Bővebben

Eldugult orr? Folyamatos orrfújás? Mi jöhet még?

Az orrunk az egyik legfontosabb testrészünk, abból a szempontból legalábbis biztosan, hogy légzés útján jutunk oxigénhez, ami ugyebár az életben maradáshoz nélkülözhetetlen.

Bővebben

„Hogyan tudnék pihentetőbben aludni? – kérdés, amit Te is felteszel magadnak

Ismerős az érzés, amikor már olyan fáradt vagy, hogy abban a pillanatba el is alszol, ahogy beestél az ágyba?

Bővebben