1993 óta az egészségügyben | Megbízható cég | Akár regisztráció nélküli vásárlás

Felhőtlenül jó idő! Felhőtlenül?

Felhőtlen jó idő, örülünk a nyárnak! Felhőtlenül...? Lekerül a sok felesleges ruha, kilátszanak a visszerek, előjönnek a szeplők, viszket a herpesz, a strandon gombás fertőzés terjed s mindezek mellett leég a bőrünk. Mit tegyünk?

 

A következő napokban minden kérdésre választ adunk. Természetesen mellé kihagyhatatlan jó ajánlatokkal kedveskedünk követőinknek!


Az első meleg, nyárias napsugarakkal hajunk is reflektorfénybe kerül!

Ha hajunk nem egészséges: töredezett, fakó vagy csomókban hullik, ránk törhet a pánik. Előzzük meg!
Természetesen varázsütésre nem fog megoldódni a problémánk és a  jótékony tavaszi napsugarak sem tudnak segíteni rajta. Tegyünk érte, hogy hajkoronánk visszanyerje régi fényét, dússágát! Vannak hatékony módszerek, melyek segítségével nagyszerű eredményt érhetünk el!
A hajhagymáknak meghatározott tápanyagokra van szükségük a megfelelő működéshez. Ha ezeket nem kapják meg, akkor működésük károsodik. Egyre vékonyabb, gyengébb minőségű hajszálakat állítanak elő, és végül elengedik azokat.

 

A Biovanne szépségvitaminban levő hatóanyagok képesek feltölteni és aktiválni a tápanyaghiányos hajhagymákat. Az aktivizált hajhagymák pedig jobban megtartják a meglevő hajszálakat, valamint egészségesebb újakat állítanak elő.
Egy jól megalkotott hatóanyag kombináció, mint a Biovanne kapszula, csodákat művelhet a hajjal. Az optimális kombináció lényege, hogy 1. csak olyan hatóanyagokat tartalmazzon, melyek bizonyítottan hatásosak, 2. ezeket olyan arányban és mennyiségben tartalmazza, hogy egymás hatását erősítsék, 3. az összetevők eljussanak oda, ahol hatniuk kell. Ezáltal serkentik a hajhagyma lelassult működését és hajszálképző funkcióját. A hajszál erőre kap és a haj néhány hónap alatt dúsabbá, erősebbé válhat.

{simpleproduct:sku=SAJAT1015991}

 

 

 

 

 

 

 

 

Te milyen praktikákkal tartod egészségesen a hajadat?

Blog

Fogyás dietetikus szemmel vs divat-diéták

A mai világban egyre több figyelmet fordítunk a külsőségekre.
Ez sok mindennek köszönhető, de főképpen a média hatása által került ennyire előtérbe, hogy folyamatosan a külsőnkkel foglalkozunk.

Bővebben

Minden, amit tudnod kell a napozásról és a naptejekről!

Többségünk szeret napozni, rendszeresen járunk nyaralni, sőt, még a hétköznapokon is napfénynek vagyunk kitéve.

Bővebben

Díjmentes szállítás

2018. június 4-én

Rendelj Magyarország egyik leggyorsabb online gyógyszertárából most!

Bővebben