1993 óta az egészségügyben | Megbízható cég | Akár regisztráció nélküli vásárlás

IZZADSÁG? DE NEM NÁLAD!

Tinédzserkorban a hormonális változások, felnőtteknél a stressz miatt felerősödhet az izzadásra való hajlam, és jellemző, hogy a szag is szúrósabbá válik. Ilyenkor nyáron, amikor egymást érik a kánikulák, különösen oda kell figyelned, hogy ne érződjön rajtad a testszag.


Amikkel kiküszöbölheted az erős izzadságszagot:

Ha mosás után is kellemetlen szagát érzed a ruháidnak, fogj egy mosószappant, és dörzsöld át vele a hónaljrészüket. Ezzel nemcsak az izzadságszagot, de a dezodormaradványokat is kiszedheted. De mindenképp ajánlott a hosszú mosási programot használni. No és az sem mindegy, hogy milyen tisztítószereket használsz. A legjobb ha a természetes szereket választod, de ha márkafüggő vagy, akkor használj a mosószerhez ajánlott öblítőt.


Mindennek az alapja a rendszeres és megfelelő tisztálkodás. Nagy melegben akár napi több alkalommal is megmosakodhatsz, így nemcsak a szagoktól szabadulsz meg, de fel is frissülsz.


Mosakodás után mindig használj izzadásgátlót! Ha érzékeny a bőröd, illatmentes készítményt is választhatsz. A golyós dezodor vagy stift hatását tartósíthatod, ha lefújod ugyanolyan fajta spray-vel.


Fontos, hogy mindig tiszta ruhát vegyél fel. A természetes anyagból készült, például a pamutruhákba sokkal kevésbé izzadsz bele. Ilyenkor még az sem baj, ha nap közben átöltözöl, ám a váltás előtt nem árt megmosakodni. Ha utóbbira nincs lehetőséged, akkor használj frissítő testsprayt, már 2000 ft alatt kapható, de magad is elkészítheted öko változatban, itt: http://bit.ly/1pOOraA


Folytatás következik...

Blog

Napjaink egyik legelterjedtebb betegségei: magas vérnyomás és a cukorbetegség

A folyamatos stressz, a túlsúly, és a mozgásszegény életmód elhatalmasodni látszik az embereken

Bővebben

Díjmentes Szállítás

2018. november 5-én

Rendelj Magyarország egyik leggyorsabb online gyógyszertárából most!

Bővebben

Szív és érrendszeri betegségek és a Q10 jótékony hatása

Sajnos ma már a szív- és érrendszeri betegségek is egyre gyakoribb betegségnek számítanak világszerte.

Bővebben