1993 óta az egészségügyben | Megbízható cég | Akár regisztráció nélküli vásárlás

Mielőtt fogyni szeretne egy figyelmeztetés!

Akár újévi fogadalom esztétikai okok miatt, akár komoly elhatározás egészségügyi probléma miatt a fogyókúrának csak egyféleképpen érdemes nekiállni: hatalmas elhatározással, életmódváltással.


A divatdiéták, amik rövid idő alatt nagy eredményeket ígérnek, általában jojó effektushoz vezetnek. Ez azt jelenti, hogy ugyan megvan a gyors eredmény, de rövid időn belül kétszer annyi jön vissza súlyban, mint amennyit leadtunk.

Egészséges táplálkozással, erőnlétnek megfelelő fizikai aktivitással heti 0,5-1 kg-tól célszerű megszabadulni. Ennek mértéke szintén a túlsúly függvénye.


Ha megvan az elhatározás érdemes keresni egy megfelelő szakembert.

Először a háziorvossal érdemes konzultálni, aki egy általános laborvizsgálat után jó tanácsokkal lát el minket. Egyre szélesebb körben elérhetők személyi edzők, dietetikusok, életmód tanácsadók, akik segítenek megtanulni az új életmód alapjait, felhívják figyelmünket hibáinkra.

Nagy általánosságban elmondható, hogy a tartós fogyáshoz kerülnünk kell a cukrot és a finomlisztet. Használjunk helyette édesítőket, teljes kiőrlésű gabonaféléket.

A drogériákban, gyógyszertárakban kapható fogyókúrás készítmények segíthetnek a kezdetekben, míg szervezetünk hozzászokik az új életmódhoz, azonban önmagában a készítményekkel nem érhető el tartós eredmény.

Nincs olyan csodaszer, amit használva mozgás és gondos étrend nélkül leolvadnak rólunk a felesleges kilók.

dr. György Zóra, szakgyógyszerész

Blog

Gyógyszer nélküli hatékony védekezés a megfázás kialakulás ellen

Biztosan nem vagy egyedül, aki szeretné megelőzni a megfázást a téli időszakban.

Bővebben

Öltözz Pirosba!

Öltözz Pirosba február 16-án Te is!

Bővebben

Díjmentes szállítás

2018. február 5-én

Rendelj Magyarország egyik leggyorsabb online gyógyszertárából most!

Bővebben