1993 óta az egészségügyben | Megbízható cég | Akár regisztráció nélküli vásárlás

Divat egészséget ajándékozni?

Hadd kezdjem azzal ezt a cikket, hogy elmesélek egy bájos történetet. Néhány nappal ezelőtt bejött egy hölgy Komlón a patikánkba, hogy szeretne egy különleges ajándékcsomagot összeállítani az édesanyjának, a közelgő anyák napjára.

Mivel az édesanyja már igen szép kort megélt: majdnem 81 évet, már az egészsége nem 100%-os. Ezért idén nem egy csokor virággal, hanem inkább egészségmegőrző termékekkel szeretné meglepni. Csupa olyan dologgal, amire neki talán nem futja a kis nyugdíjából.

Nagyon meghatódtunk ezen, és természetesen segítettünk a választásban a hölgynek, majd szépen becsomagoltuk a meglepetést.

 

Igazából nem ez volt az első eset, hogy valaki ajándékba vitt étrend kiegészítőket, de az hogy ennyire célirányos volt a kérés, egy ilyen szép ünnepre ez valamit megindított bennem.

Tudom, hogy ma már sokan keresnek személyesebb, praktikusabb ajándékokat, mint a virág, vagy a sokadik dísztárgy, ami szép ugyan, de gyakorlatilag haszontalan. Úgy is fogalmazhatok, hogy egyre „trendibb” egészséget ajándékozni.

Nem csak idős anyukáknak, nagymamáknak, hanem a fiatalosabb hölgyeknek is bátran lehet ilyen meglepetést csempészni a köszöntő ajándékba.

 

Mit érdemes egy ilyen különleges csomagba tenni?

Fiatalabbaknak: úgynevezett szépségvitaminokat, haj, köröm, bőr és fogíny erősítő kapszulákat ajánlunk, amelyekkel sokáig szépek maradhatnak. Ezek a készítmények segítenek az öregedés olyan jeleit késleltetni, mint a hajhullást, vagy a bőr megereszkedését.

Szépségvitaminok: 

 

Idősebbeknek: a tipikus időskori megbetegedések megelőzésére, kezelésére ajánlunk étrend kiegészítő készítményeket. A két leggyakoribb probléma, a látás romlása és az ízületek kopása miatt kialakuló bántalmak.

Szem vitaminok:

Ízületi bántalmakra:

 

Ha szeretnéd a szeretteidet idén egészséggel megajándékozni anyák napjára, akkor a megrendeléshez írd be a megjegyzés mezőbe, hogy „AJÁNDÉK lesz” és mi díszcsomagolásban küldjük el a kiválasztott termékeket.

Ahhoz, hogy időben odaérjen a meglepetés: add le a rendelésedet szerda délutánig. (2016.04.27-én 16 óráig)

Ha kérdésed van a termékekről, vagy segítséget szeretnél kérni a választáshoz, fordulj hozzánk bizalommal:

30/91-91-120 vagy az info[kukac]prevenciopatika.hu
 

Ükös Szabolcs és a Prevenció Patika csapata

Blog

A nyári meleg egyértelmű velejárója a rovarok előkerülése

Nyaralás közben, a kertben ülve, de még alvás közben is ki vagyunk téve annak a veszélynek, hogy megcsípjen valami.

Bővebben

Születésnapi Díjmentes Szállítás

2018. augusztus 6-12 között

Rendelj Magyarország egyik leggyorsabb online gyógyszertárából most!

Bővebben

Útipatika – ezekre szükséged lehet, ha nyaralni mész!

A nyár kellős közepén járunk már, ezért úgy érzem, itt az ideje beszélnünk egy olyan témáról, ami sokakat érinthet.

Bővebben