1993 óta az egészségügyben | Megbízható cég | Akár regisztráció nélküli vásárlás

Immunrendszer erősítés a természet ősanyagával!

Elérkezett a nyálkás, hideg idő, amikor még nagyobb az esély arra, hogy egy legyöngült szervezetet sikeresen támadjanak meg vírusok, kórokozók. Az immurendszer védelme nemcsak azok számára fontos, akik már küzdenek valamilyen betegséggel, hanem az egészséges szervezetnél a megelőzésre is gondolnunk kell. Természetes megoldásként javasoljuk a Colostrum használatát.

Milyen anyagról van szó?

2000 évvel ezelőtt Indiában az ajuvédikus gyógyításban került előtérbe a természet ősanyagának is nevezett kolosztrum, mely később az európai orvoslásban is bebizonyította jótékony hatásait. A kolosztrum kisborjat ellett szarvasmarha előteje, mely a szülést követő néhány napban termelődik az anyaállat szervezetében. Az emberek esetében sincs ez másként, hiszen az újszülöttet is a világra jötte utáni napokban édesanyja előtejjel táplálja. A különbség az ember és a szarvasmarha által termelt kolosztrum között annyi, hogy míg a kisborjak nem rendelkeznek semmilyen immunvédelemmel születésükkor, a csecsemők viszont igen, ezért a szarvasmarha előteje negyvenszer nagyobb koncentrációban tartalmaz immunanyagokat, mint az emberi kolosztrum. Magas immoglobulin tartalma támogatja az immunrendszert, olyan vírus ellenes antitesteket is tartalmaz, melyek megtámadják a virális kórokozókat. Megtalálható benne egy különleges enzim is, amit az „örök élet enzimjének” is neveznek a szakemberek, ez a telomeráz. Hatására a sejtek élettartama meghosszabodik. A kolosztrum az egyetlen ismert anyag, ami ezt az enzimet tartalmazza.

Kutatások és allergiás, légúti betegségben szenvedő betegek tapasztalatai igazolják, hogy a kolosztrum jótékony hatással bír szervezetükre. Gyermekkori asztma kezelésére is ajánlott.

Hogyan juthatunk hozzá a kolosztrumhoz?

Természetesen nem szükséges tehenészetbe mennünk ahhoz, hogy a kolosztrumot beszerezzük, hiszen a kutatók által kifejlesztett LR Colostrum termékcsalád könnyen fogyasztható formában viszi otthonunkba az egészséget. Kúraszerű szedését immunerősítésre ajánljuk folyékony formában (LR Colostrum Direkt). A folyékony oldat kíméletes hőkezeléssel készül, így a fontos hatóanyagok teljes mértékig megmaradnak a készítményben. Csecsemőknek hat hónapos kortól ajánlott használata.

Wepatikánkban kapható Colostrum Direkt 100% zsírtalanított, kazeinmentes tehén előtej, mely laktózt tartalmaz. Ennek figyelembe vételével ajánljuk fogyasztását.

 

Ükös Szabolcs

dietetikus

Nem csak az idősek hétvégéje csak 2 napig 2017. október 28-29 között. 1500Ft értékű Ajándékutalvány vár ide kattintva

Blog

Hogyan lehet elkerülni a betegségeket az iskolában?

Az iskolai időszak sok gyermek immunrendszerét kihívások elé helyezi.
Ahhoz, hogy a diákok egészségesek maradjanak, és ne kelljen betegség miatt kimaradniuk az iskolából, a szülőknek és a pedagógusoknak is oda kell figyelniük.

Bővebben

Díjmentes Szállítás

2018. szeptember 3-án

Rendelj Magyarország egyik leggyorsabb online gyógyszertárából most!

Bővebben

Nincs több megválaszolatlan kérdés: iskolakezdés egyszerűen és okosan!

Egy hosszú nyári szünet után ismét az iskolapadba ülni elég nagy kihívás a gyermekek számára.

Bővebben