1993 óta az egészségügyben | Megbízható cég | Akár regisztráció nélküli vásárlás

Vásárlási és Szállítási feltételek

- ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

- ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

100% Árgarancia - Leadott rendelés után nem módosítunk a termék árán. Mi nem hívjuk fel, hogy drágább lett!

Ön Magyarország egyik leggyorsabb online gyógyszertárában van!

Kellemes vásárlást és sok egészséget!

 

Szállítási díj 2020. 12. 01-től:

Házhoz szállítás GLS futárral:
0 - 5.999 Ft rendelési összeg között: 1.390 Ft
6.000 Ft - 11.999 Ft rendelési összeg között: 890 Ft
12.000 Ft feletti rendelés esetén: DÍJMENTES
GLS csomagpontra:

0 - 5.999 Ft rendelési összeg között: 1.190 Ft
6.000 Ft - 11.999 Ft rendelési összeg között: 690 Ft
12.000.- Ft feletti rendelés esetén: DÍJMENTES

Utánvét kezelési költség
Fizetendő illeték +299 Ft


Utánvét esetén a futárnál fizethető készpénzzel és bankkártyával is!

 

A 45/2014(II.26.) korm. rendelet alapján, amennyiben csomagját nem veszi át, az költséget von maga után. Az át nem vett csomag nem azonos a 14 napos vásárlástól elállással! Rendelést csak 14 évet betöltő személy adhat le.

Ez a költség, csomag egyszeri szállítási díját tartalmazza!

Egységesen: 1390 Ft

 

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Kiszállítás csak Magyarország területén

A vásárlás után a megrendelt árut többféle módon lehetséges kifizetni.

 1. Helyszíni átvétel Szeged: Rendelés visszaigazolását követő munkanapon 10 órától a Prevencio Patikában 6723 Szeged, Budapesti körút 7.
 2. GLS csomagpontok: Rendelés során a szállítási mód kiválasztásánál lehet keresni a csomagpontok között. Irányítószám vagy város megadásával lehet kiválasztani a legmegfelelőbb átvételi pontot. További kereső: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses
 3. Előre utalás: megrendelés után a vevő átutalja a vásárlás összegét a Prevencio Patika Bt. bankszámlájára, akkor válik aktívvá a megrendelés, ha az összeg megérkezett.
 4. Utánvét: Megrendelés után az Ön által megjelölt helyre szállítjuk a csomagot, és ott a helyszínen kell fizetni.
 5. Bankkártyás fizetés: Amennyiben ezt az opciót választja, akkor a rendelés leadása után átirányítjuk Önt a Simple oldalára, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet fizetni. A Simple online fizetési rendszer banki hátterét az OTP Bank biztosítja. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Önnnek, valamint saját ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére bármely kérdésével kapcsolatban. További információ a Simple weboldalán található.
 6. Egészségpénztári számla terhére történő vásárlás:
  Olyan termékek vásárlása esetén, amelyiknél EP megjelölés látható, elszámolhatóak egészségpénztári számla terhére. A Prevencio Patika Bt. olyan "készpénzes" számlát állít ki, amelyet valamennyi magyar Egészségpénztár elfogad. Amennyiben ilyen számlát szeretne kérni, akkor a megrendelés leadása során a Megrendelés megerősítése előtt a "Megjegyzés" rovatba fel kell tüntetni a választott egészségpénztárat és a pénztári tagkódot. Tagkód megadása nélkül nem fogja kifizetni a pénzt az egészségpénztár.

  Fizetni a szokásos módokon lehet ilyen termékekért is (helyszíni készpénzes, előre utalás, utánvét, bankkártyás fizetés). Fizetni nem tud közvetlenül az egészségpénztári kártyával, hanem utólagos visszatérítésre tudja beadni a kapott számlát.
  Általunk kiállított számlát az egészségpénztár felé tárgyéven belül bármikor, előző évi számlákat a következő év június 31-ig lehet elszámolni. A számla beérkezésétől számított 10 banki napon belül fizet az egészségpénztár.

 

Egészségpénztárak listája:

Allianz Egészségpénztár

Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Egészségért Egészségpénztár

Generali Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár

Izys Egészségpénztár

MKB-Pannónia Egészségpénztár

NAVOSZ Egészségpénztár

OTP Országos Egészségpénztár

Patika Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár

Premium Egészségpénztár

Postás Egészségpénztár

PRO V1TA Egészségpénztár

Tempo Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár

Új Pillér Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár

Vitamin Egészségpénztár

Az oldalon feltüntetett termékek képei minden esetben illusztáció és eltérhet a valóságtól. Ezen eltérések miatt a webáruház üzemeltetője nem vállal felelősséget.

A termékekhez tartozó termékleírások, képek nagyobb részét a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, illetve kisebb részben a csomagolásról és egyéb, mások által is elérhető, nyilvános forrásokból származnak. Ezek pontatlanságáért, téves információért vagy elírásért felelősséget nem vállalunk.

A Prevencio Patika Bt. fenn tartja azt a jogot, hogy a webáruházban megrendelt terméket a beszállító nem tudja teljesíteni, árban és minőségben hasonló termékkel helyettesítse vagy törölje azt.

Tisztelt Vásárlóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 1. napjával a Prevenció Patika adatkezelőjének személyében változás következett be. Az adatkezelés jogalapját és célját, valamint a kezelt adatok körét a változás nem érinti. Hatályos adatkezelési tájékoztatónk alább érhető el.

Blog

Ez az orrspray bizonyítottan véd a koronavírus ellen: már itthon is kapható

A legújabb kutatási eredmények és a valós életkörülmények között végzett klinikai vizsgálatok egyaránt alátámasztják, hogy a Magyarországon is kapható Taffix orrspray hatékony védelmet nyújt a koronavírus brit és dél-afrikai mutációi ellen

Bővebben

7 Tipp rákbeteg családtagunk támogatásához

Természetes fermentált búzacsíra-kivonat hatóanyagú készítményeivel és szakértőivel az Avemar 1998 óta segíti a rákbetegeket világszerte.

Bővebben

Visszeres láb? Így kezelhető!

Sajnos a visszérproblémák egyáltalán nem ritkák a felnőtt lakosság, különösen a nők körében

Bővebben